Handlekurv


Handlekurven er tom

Vi anbefaler


0,00

Personvern

 

 

Personvernerklæring Småungene



Denne personvernerklæringen forteller om hvilke personopplysninger Småungene samler inn, hvordan de behandles og hvem som er ansvarlig for behandlingen av opplysningene.


I Småungene er det daglig leder som har hovedansvaret for virksomhetens behandling av personopplysninger. For å kunne gi deg din bestilling er vi avhengig av å kunne dele noen av disse opp opplysningene med tredjeparter.


Hva vi samler inn av data og hvorfor

Når du handler hos Småungene ber vi om navn, adresse, epostadresse og telefonnr. Vi vil også få datoen og tidspunktet for opprettelse av bruker, samt antall innlogginger. Disse opplysningene er det du selv som fyller ut, og informasjonen brukes til å behandler din ordre. Vi skal kunne sende deg pakken i posten, og kunne få tak i deg på epost eller tlf. Hvis du selv krysser av for at du ønsker nyhetsbrev på epost, vil vi bruke eposten til å sende deg nyheter og tilbud. Opplysningene blir kun delt til tredjeparter vi er avhengige av for å kunne levere deg din pakke. Mer om dette under.


Tredjeparter

Det er Småungene som har ansvaret for opplysningene du gir til oss, men vi er avhengige av tredjeparter for å kunne levere deg varer og tjenester fra oss. Her informerer vi om alle våre tredjeparter, hvilke opplysninger vi deler med de og hva de bruker den til.


Betalingsløsninger

Når du skal fullføre et kjøp hos Småungene kan du velge mellom flere betalingsleverandører. Hver av disse er behandlingsansvarlig for personopplysningene som legges inn for å fullføre kjøpet.

 

Spørsmål og innsyn må rettes direkte til den aktuelle behandlingsansvarlige.


Transport

For å levere det du har kjøpt sender vi pakken din med leverandøren som er opplyst i utsjekket. For at de skal få pakken riktig frem deler vi opplysninger om hvor pakken skal sendes. Transportleverandøren er ansvarlig for riktig oppbevaring og bruk av personopplysningene.


Logistra er en EDI leverandør som Småungene kjøper etiketter til pakkene sine fra. De lagrer ingen opplysninger, men behandler personopplysninger på vegne av Småungene som står på forsendelsesetikettene.


Mystore

Mystore er leverandør av nettløsningen til Småungene og alle kundeopplysninger blir lagret i systemene til Mystore. De har tilgang til kunde- og ordreinformasjon til våre kunder. Altså Navn, adresse, epost, telefonnr og innlogginger.


Data lagres trygt og det er bare utvalgte brukere som har tilgang til nødvendig data ved å logge seg inn.


Epost

Småungene lager og sender sine nyhetsbrev i Mailchimp. Når du aktivt har krysset av for at du ønsker å bli tilsendt nyhetsbrev fra Småungene har du gitt samtykke til at vi kan sende deg epost med informasjon og produkter.. Mailchimp vil da få tilgang til navn og, epost. Hvis du åpner og klikker på lenker i nyhetsbrevene du mottar, vil Mailchimp via cookies og annen sporingsteknologi kunne samle ytterligere informasjon. Informasjon om din enhet og interaksjon i eposten din: IP adresse, operativsystem, browser ID. Mailchimp vil samle data om når du har åpnet eposten og hva du har sett på/klikket på.

 

 

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev fra Småungene. Dette gjør du nederst i nyhetsbrevene.


Crall

Crall.io samler inn med samtykke fra hver bruker epostadresser og brukerdata for Småungene, som vi kan sende nyhetsbrev til. I det du har skrevet inn eposten din hos oss, vil du få en popup som ber om tillatelse til å bruke eposten din.


Data som Crall samler:

- epost

- navn

- ip-adresse

- besøksmønster

- åpning av epost

- handlekurv

- kundeopplysninger

- ordreinformasjon


Klevu

Klevu leverer søkefunksjonen til Småungene og når det utføres søk på nettsiden blir IP-adressen lagret. Opplysningene blir anonymisert, oppbevart i en sikker løsning og ikke delt videre med noen tredjepart.


Innsyn

Du kan når som helst be om innsyn i de personopplysningene som Behandlingsansvarlig oppbevarer om deg. I noen tilfeller vil det være andre aktører enn Småungene AS som er behandlingsansvarlig.


Sletting

Du kan be om at personopplysninger om deg skal bli slettet så lenge det ikke bryter med andre krav til oppbevaring som for eksempel Bokføringsloven eller andre hjemler i lov og krav fra myndigheter.